Waarom meedoen

Inmiddels een begrip onder mountainbikers in Venray en wijde omgeving: RooyTracks! En op 29 september 2024 is het weer zo ver! Noteer deze datum in uw agenda, schrijf je in en kom naar onze toertocht!

Zoals ieder jaar organiseert de Mudhunters die dag een perfect geregelde mountainbike toertocht en niet over vaste routes, maar speciaal voor RooyTracks worden eenmalig unieke routes uitgepijld. Naast de werkgroep Rooytracks maken de vele actieve leden van de Mudhunters maar zeker niet te vergeten, ook onze sponsoren  dit alles mogelijk.

Voor RooyTracks worden, uiteraard in overleg met gemeenten en landeigenaren drie verschillende afstanden uitgepijld: van een kortere route voor fitte mensen die uitgebreid kennis willen maken met mountainbiken in de omgeving van Venray, tot langere routes waarbij zelfs de ervaren rijder op zijn of haar tanden zal moeten bijten! Kortom, voor elk wat wils. De NTFU is zonder meer te spreken over RooyTracks en wij hopen jou ook te zien onder de vele deelnemers.

Praktische informatie

Dit jaar kun je je voor RooyTracks inschrijven voor één van 4 verschillende MTB routes: 45, 55, 60 en 65 kilometer en voor één van 2 verschillende Gravel routes:86Km en 135Km Uiteraard zijn de routes geheel uitgepijld, dus je kunt zelf bepalen hoe laat je vertrekt. De start van alle afstanden is dit jaar van 08:00 uur tot uiterlijk 9:30 uur.

De kosten bedragen slechts € 6,00 voor niet NTFU leden en € 5,00 voor NTFU leden en dit is voor iedereen inclusief een versnapering op de pauzeplaats. Je fiets kan veilig worden geparkeerd in de bewaakte fietsenstalling.

Start- en finishlocatie is de atletiekbaan van ATV Venray, Sportlaan 1 te Venray. Bij deze gezellige locatie kun je achteraf napraten onder het genot van een kop koffie of thee, uiteraard met Limburgse vlaai!

C. Inschrijving

Klik hier om in te schrijven!

Categorieën: Mudhunters