Ook tijdens het fraaie Pinksterweekend werd er door de Mudhunters weer door de velden en bossen gefietst in de omgeving van Venray. Op het clubprogramma stond de verkenning van nieuwe routes voor Rooij Tracks van komend najaar. Zo’n 25 enthousiaste MTB-ers vertrok zondagmorgen gezamenlijk richting Boshuizen waar gesplitst werd in twee groepen. Met voorrijders Gert en Geert werd respectievelijk 65 en 45 kilometer gereden over landwegen en vooral ook single tracks in de bossen.

Pittige en technisch uitdagende stukken van de routes werden niet vermeden. Iedereen was dan ook zeer te spreken over de fraaie, nieuwe routes voor de Rooij Tracks toertocht eind september. Niet alleen de MTB-routes die dan worden uitgepijld zijn nieuw: de Mudhunters bieden dan voor de eerste keer ook gravelbike-routes aan. Reserveer hiervoor zondag 29 september vast in uw agenda!

De Mudhunters rijden het hele jaar door en er wordt iedere zondagochtend een specifiek programma in clubverband aangeboden. Kijk hiervoor eens op planning. Wil je zo maar een keer vrijblijvend meerijden met de Mudhunters, ga dan naar contact en maak gebruik van het contactformulier. Er wordt dan contact met je opgenomen om concreet af te spreken mee te gaan trappen. Er kan eventueel gebruik gemaakt van een van leenfiets en -helm maar je kunt natuurlijk ook op je eigen mountainbike komen. Een helm is verplicht, fietskleding is aan te raden en we verwachten dat je voldoende conditie hebt om 2 tot 3 uur door de bossen te kunnen rijden. We hopen je snel een keer welkom te kunnen heten!