De Mudhunters verheugen zich in een warme belangstelling van vele, vaste sponsoren, die het mountainbiken in het algemeen, maar meer nog onze vereniging in het bijzonder, een warm hart toedragen. Uiteraard dragen wij de namen van onze sponsoren op onze clubkleding en/of laten we onze sponsoren zien bij verenigingsactiviteiten. Bij evenementen zijn er altijd bedrijven en instellingen die een activiteit op incidentele basis steunen. Mocht u interesse hebben de sponsormogelijkheden bij de Mudhunters nader te verkennen, stuur dan een email naar pr@mudhunters.nl.

Een overzicht van onze sponsors vindt u op deze pagina en door het aanklikken van de logo’s wordt u naar de betreffende site doorgestuurd.

Hoveniersbedrijf ’t Höfke

Tuinen, in de breedste zin van het woord, is de passie van Hoveniersbedrijf ’t Höfke. Gevestigd in Overloon, bestaat dit mooie bedrijf al ruim 30 jaar. Het ontwerp, de complete aanleg van uw tuin en het onderhoud behoren tot de expertise van dit hoveniersbedrijf. Ook voor renovatie, advies of het leveren van beplanting bent u bij ’t Höfke aan het goede adres! Door het uitgebreide machinepark wordt uw complete plaatje in eigen beheer uitgevoerd, wat door klanten als zeer prettig ervaren word. ’T Hofke draagt de Mudhunters al vele jaren een warm hart toe.

Dekkers Tweewielers

Dekkers Tweewielers is een bekroonde rijwielspecialist in Wanssum en geniet bekendheid in Limburg en Brabant. In de grote, moderne showroom vind je veel fietsen en accessoires op voorraad en kun je onder het genot van een uniek (Wout Poels!) kopje koffie terecht voor deskundig advies en onderhoud. Maar belangrijker: Dekkers heeft altijd een model fiets dat bij jou past, van stadsfiets tot mountainbike, geheel op maat, al dan niet elektrisch. Hierbij is het mogelijk op het eigen fietsparcours je droomfiets te proberen en ook gratis aan eigen fietsclinics deel te nemen. Dekkers is al vele jaren een trouwe sponsor van de Mudhunters!

Klinger

Klinger, met een service center in Elsloo, is innovatief en leidend op het gebied van onder andere afdichtingen, fluid control en fluid monitoring. Het familiebedrijf, opgericht in 1886, presenteert zich vandaag de dag als een wereldwijd actieve groep van individuele welvarende en professionele bedrijven. Inventiviteit is tot op de dag van vandaag een belangrijke pijler van de Klinger Group. Het bedrijf levert een uitgebreid assortiment technische producten, waar industriële bedrijven in de gehele wereld profijt van hebben. Klinger is een trouwe sponsor van de Mudhunters.

WiFi Wise

WiFi wise weet precies wat er nodig is voor een perfect werkend draadloos netwerk. De topexperts van dit innovatieve bedrijf (re)designen en beheren WiFi-netwerken, zetten hun tanden graag in de taaiste problemen en maken uw ICT-medewerkers WiFi Wise. Er is ruime ervaring binnen industrie, onderwijs, gezondheidszorg en ook retail en leisure. WiFi wise deelt graag zijn kennis en verzorgt daarvoor o.a. gecertificeerde trainingen. Als sportief teken van betrokkenheid bij verschillend groepen binnen de vereniging steunt WIFi Wise de MudHunters.

Green Leaders

Green Leaders zoekt, werft en traint top talent voor top management functies voor de duurzame industriële bedrijven, wereldwijd. Green Leaders gaat hierbij uit van het besef dat het juiste talent op de juiste positie een positief effect heeft op de toekomst van ons allemaal en die van de wereld. Klanten van dit recruitment bedrijf, of het nu gaat om start-ups of multinationals, kunnen rekenen op succesvolle werving van ambitieuze leiders die zich richten op een duurzame en toekomstbestendige wereld. Green Leaders is als jong bedrijf een nieuwe sponsor van de MudHunters.

Mcycles

Bij Mcycles in Merselo ervaar je als klant oprechte interesse en met passie gaat Marcel samen met jou op zoek naar jouw droombike. Op basis van een goede fietsmeting gevolgd door een begeleidde testrit maken jullie samen de juiste keuze. Mcycles is officieel dealer van: Cervélo, Cannondale en Santa-Cruz, topmerken die perfect aansluiten bij de wensen van de klanten. Deskundig en persoonlijk advies over onderdelen, pedalen, wielsets, kleding, etc hoort bij de service. Natuurlijk kan jouw Mcycles-fiets altijd rekenen op deskundig onderhoud en eventuele reparaties. Mcycles steunt de Mudhunters vanuit deze passie voor fietsen.

Hotel Café Hulsman

Café Hulsman kent een rijke geschiedenis en staat in de volksmond bekend als de Huiskamer van Venray. Menig Venraynaar heeft in het verleden een onvergetelijke ervaring meegemaakt bij Café Hulsman. In 2011 is het hele pand opnieuw opgebouwd met veel herkenbare oude elementen. Ervaar het échte café-gevoel waar door de weeks lekker wordt gegeten en gedronken, en waar de zaterdagavonden er gedanst wordt! Ook kun je bij hotel café Hulsman genieten van de luxe van een modern hotel. Deze nieuwe sponsor wordt vaak na een MudHunters training bezocht om gezellig na te praten!