Je kunt het hele jaar door lid worden van de Mudhunters. Lid worden is eenvoudig en voor de contributie hoef je het niet te laten. Je kunt de eerste maand gratis de proef op de som nemen door je aan te melden via dit formulier. Na een maand besluit je of je lid wilt worden.

Direct aanmelden als lid kan eenvoudig door middel van het invullen van een formulier dat je vervolgens per email stuurt naar ledenadministratie@mudhunters.nl. Dit aanmeldformulier vind je hier als bestand in MS-Word en hier als pdf-bestand. De secretaris van de vereniging zal dan zo snel mogelijk naar jou reageren. De contributie kun je overmaken op bankrekeningnummer NL18 RABO 0111896991 t.n.v. ATB-vereniging Mudhunters onder vermelding van ’contributie’ en de naam van het nieuwe verenigingslid.

Het lidmaatschap van de Mudhunters is altijd inclusief het lidmaatschap en de verzekering van de NTFU. Bij aanmelding tussen 1 september en 31 december is het lidmaatschap bij de NTFU ook voor het daaropvolgende fietsseizoen geregeld. Vanwege deze regeling is de contributie van de Mudhunters afhankelijk van het moment van inschrijving. Zie hiervoor het onderstaande overzicht.

Ben je al lid van de NTFU? Meld dat dan voor je de contributie betaalt per email aan ledenadministratie@mudhunters.nl en er wordt contact met je opgenomen om een speciale regeling te treffen.

Mocht je nog specifieke vragen hebben, stel die gerust per email en gebruik daarvoor bovengenoemd emailadres. Vermeld eventueel je telefoonnummer, mocht je gebeld willen worden. Het bestuur van de Mudhunters zal je dan op korte termijn contact met je opnemen om jouw vragen te beantwoorden.

Jeugd (8 tot 17 jaar)  
Inschrijfmoment van 1 jan. tot 31 aug.Contributie voor het lopende kalenderjaar€ 42
Inschrijfmoment van 1 sept. tot 31 dec.Contributie voor het lopende en het volgende kalenderjaar€ 63
   
Senioren (vanaf 18 jaar)  
Inschrijfmoment van 1 jan. tot 31 aug.Contributie voor het lopende kalenderjaar€ 52
Inschrijfmoment van 1 sept tot 31 dec.Contributie voor het lopende en het volgende kalenderjaar€ 78
   
Inschrijving als introducé voor jeugd en senioren  
 Geldigheid tot 1 maand na inschrijving (geldt ook voor de verzekering)Gratis