Links

logo-ntfu

Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe. De ruim 65.000 fietsers, die via een vereniging of individueel verbonden zijn met de NTFU, profiteren van de activiteiten die NTFU-verenigingen organiseren, zoals toertochten, clinics en trainingen. De NTFU ondersteunt deze verenigingen door het bieden van specialistische en praktische informatie.

Op Fietssport vind je het meest complete overzicht van toertochten en routes van wielersportbond NTFU.

Toertochten in het Belgische, net onder Eindhoven.

http://www.mountainbike-magazin.de is een complete Duitstalige site van het gelijknamige tijdschrift. Leuke onderdelen zijn bv. ‘Fotogalerie’, ‘Downloads’ en ‘Umfragen’.

De grootste linkpagina: mountainbike.pagina.nl
met veel links naar (inter)nationale toppers die een eigen website hebben.

De organisatoren van de tochten in Horst www.twcoranje.nl

Organisatoren van tocht in Rips http://www.twcgemert.nl/.

Altijd leuk om nog eens na te genieten: de mergelland-heuvelland 2-daagse www.mh2d.nl

Op www.mtbroutes.nl staat een overzicht van heel veel vaste routes in ons land. Er zijn over elke route informatie en plattegrondjes te vinden en ook kunnen mensen deze route van commentaar voorzien als ze deze gereden hebben.

www.dirty-pages.net is een van de grotere sites in Nederland op mountainbikegebied. Vooral het uitgebreide forum is de moeite waard, maar ook de leuke nieuwsberichten!

www.cyclingnews.com is een leuke internationale site met nieuws in verschillende categorieen: o.a. techniek, wedstrijdverslagen, rennersdagboeken en testen. Alles van over de hele wereld dus je ziet op deze site heel veel grote namen terug en krijgt een blik in hun leven en op hun fiets.

www.fiets.nl is de e site van het gelijknamige tijdschrift. Veel fiets- en sportnieuws, een uitgebreid forum en allerlei leuke links en verhalen zijn hier te vinden. Leuke hoekjes zijn bijvoorbeeld: ‘Mijn fiets’, ‘Entertainment’ en ‘fietsgids’.