AGENDA

Beste Mudhunters,

Nu alles weer wat ruimer wordt vanwege de Corona kunnen we gaan kijken hoe we ook dit jaar weer een midzomer  tocht gaan organiseren .

Deze zal plaats vinden op dinsdag 23 Juni. Er is nog geen definitieve planning met starttijden en adres(sen).

Om te weten hoe we de groepen moeten verdelen, rekening houdend met de huidige regelingen in verband met Covid-19 zouden we graag weten wie er aan deze activiteit mee willen doen, zodat wel zowel voor de tocht als voor de after-party  een planning kunnen maken.

Dus graag op deze mail reageren als je deel wilt nemen aan de tocht of mee wil doen aan de after-party of voor beiden aanwezig zal zijn. Duidelijk aangeven aan welke activiteit je deel wilt nemen en we hopen op veel aanmeldingen voor beide activiteiten.

Aub. aanmeldingen opgeven aan Ad Matijsen.

Groet,

Bestuur mudhunters

De trainingen voor de jeugdgroepen oranje, groen en ook van blauw gaan weer starten vanaf zondag 3 mei.

Spelregels voor het hervatten van de jeugdtrainingen bij de Mudhunters.

  • Leden en begeleiders die goed gezond zijn mogen weer aan de trainingen deelnemen. Dit houdt in: Geen koorts, niet in aanraking geweest met iemand met Corona en geen hoesten of kuchen.
  • Als je wel voldoet aan bovenstaande dan blijf je minimaal twee weken weg van de training om verdere besmetting te voorkomen.
  • Als je twijfel hebt over je gezondheid dan blijf je thuis, zowel voor de jeugdleden als voor de begeleiders. Begeleiders zorgen wel voor vervanging.
  • We proberen zoveel mogelijk de 1.5 meter regel hanteren. Zie hiervoor ook nog de toegevoegde instructies van de Gemeente.
  • Elkaar aanraken doen we niet.
  • We wisselen geen bidons uit aan elkaar, iedereen zorgt voor zijn eigen drinken en koekjes.
  • We laten tot nader order geen introducees toe, de trainingen Jeugd Sport Kennismaking gaan niet door.
Door het Covid-19 virus (Corona) voelen we dat we genoodzaakt zijn om de algemene leden vergadering van 17 maart uit te stellen tot de situatie weer meer normaal is.
Programma zondag 3 mei 2020:

Senioren:

Vanwege het Corona virus staan er geen trainingen en toertochten op de agenda.

Mudmeiden:
Informatie via groepsapp.

Junioren:
Start voor alle groepen om 9:30 uur.

Vertrek bijna altijd vanaf de Sportcentrum Laco. (Voorheen de Sprank).

Lieshout: Toertocht, afstanden 35-45-55-70 km. Vertrek 8:00 uur per auto. Info: www.debosduvels.nl , Startlocatie: Scouting, Herendijk 7, Lieshout. Helaas afgelast i.v.m. Corona virus.

Venray: Zondagsochtendtraining, Vertrek 9:00 uur.