Onze club

 

Onze vereniging kent op dit moment ruim negentig leden, variërend van 8 tot in de 70, mannen en vrouwen, meisjes en jongens. De vereniging kent aparte programma’s voor de jeugd (leeftijd 8 – 15 jaar) en voor de leden van 16 jaar en ouder, de senioren. Ook worden er regelmatig activiteiten voor de dames georganiseerd, De Mud-meiden.

De leden die in het kalenderjaar waarin ze 16 jaar worden zijn recreatieve rijders die 1 à 2 keer per week trainen. Voor hen biedt de vereniging tal van mogelijkheden zoals gezamenlijke trainingen, gezamenlijke deelname aan toertochten, kennismaken met andere mountainbikers of na afloop een gezellig samenzijn. Elk kwartaal wordt er voor de zondagochtend een programma gemaakt. De vertrektijd op zondagochtend varieert van 08.00u tot 09.00u. Op dinsdagavond wordt er in de zomertijd getraind en in de wintertijd gespind (het spinnen heeft een meerprijs).
Alle MUDHUNTERS zijn aangesloten bij de NTFU. Het lidmaatschap geeft korting bij toertochten op vertoon van de lidmaatschapskaart, een fietsverzekering, het kwartaalblad Fietssport en veel informatie (www.ntfu.nl).
Verder hebben wij een eigen kledinglijn waarvoor eens per jaar besteld kan worden en beschikt de vereniging over een gediplomeerde trainer.

Voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar zijn er mogelijkheden in een separate jeugdgroep. Zij trainen elke elke week op de zondagochtend van 9.30u tot 11.30u. Er is altijd begeleiding van 1 trainer en 1 volwassene. Voor de jongere kinderen wordt in overleg met de trainer (Piet Dupont) bekeken of zij begeleiding van hun ouder nodig hebben. Verder kan er voor de kinderen identieke kleding worden aangeschaft voor een aantrekkelijke prijs.

De Mudhunters hebben voor iedereen wat te bieden


Wat vragen we hiervoor van jullie:

1 Een goede opkomst bij de trainingen en/of toertochten.
2 Het betalen van een jaarlijkse contributie.
(Kosten voor de ATB-toertochten en het vervoer zijn exclusief.)